Soufiane Touzani & Alkhattab Foundation samen sterk voor Marokko

Soufiane Touzani & Alkhattab Foundation samen sterk voor Marokko

Soufiane Touzani slaat de handen met ons ineen en zet zich in voor slachtoffers van de aardbeving in Marokko! Met een speciale doneeractie streeft Soufiane Touzani ernaar een mooi bedrag te werven voor deze dringende zaak. Sluit je aan bij onze missie om hoop en hulp te brengen aan de getroffen gemeenschappen in Marokko

Groot of klein, maakt een wereld van verschil

Samenwerking & partnerships

Help de slachtoffers van de aardbeving in Marokko

De verwoestende aardbeving die in september plaatsvond heeft vele levens in Marokko op zijn kop gezet. Huizen zijn verwoest en totale dorpen zijn weggevaagd. Families zijn uit elkaar gerukt en vele mensen, jong en oud, hebben dringend hulp nodig.

Terwijl de strenge winter nadert, zijn onder de slachtoffers nog vele gezinnen die geen onderdak hebben. Ook zijn er onder hen velen die geen of niet voldoende toegang hebben tot essentiële medische hulp, voedsel en andere basisbenodigdheden. .

Soufiane Touzani zet zich in voor deze slachtoffers! Sluit je aan bij onze missie om hoop en hulp te brengen aan de getroffen gemeenschappen in Marokko. Touzani start met ons een doneeractie op om fondsen te werven voor deze dringende zaak.