Maatschappelijk betrokken voor een verbeterde cohesie tussen rijk en arm

Investeer voor het hiernamaals

“En onderhoudt de salaat en geeft de zakaat” of “Voorwaar, degenen die geloven en goede daden verrichten en de salaat onderhouden en de zakaat geven, voor hen zal de beloning bij hun Heer zijn”

Hieronder vindt u de maandelijkse donatie optie.

Via de optie ‘maandelijkse donatie’ kunt u de foundation voor een vast bedrag per maand steunen. U wordt aandeelhouder in alle doorlopende projecten. Hiermee steunt u zowel ad hoc hulpprojecten als de opbouw en ontwikkeling van gemeenschappelijke voorzieningen, waar nog vele toekomstige generaties profijt aan hebben. U helpt hiermee hele gemeenschappen vooruit. De hoogte van het bedrag bepaalt u zelf.

Ook kunt u een bedrag doneren door dit over te maken naar NL11 INGB 0006 8305 62, BIC: INGBNL2A, T.N.V. Stichting AlKhattab Foundation. Vermeld in de omschrijving het specifieke doel waarvoor u doneert.

Naam: Alkhattab foundation
Bank (IBAN): NL11 INGB 0006 8305 62
BIC: INGBNL2A

Klik op één van de volgende opties om verder te gaan met uw donatie.

Naam: Alkhattab foundation
Bank (IBAN): NL11 INGB 0006 8305 62

Maandelijkse Donatie

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Bevestigen(Vereist)
+ Mocht u zich bedenken is het mogelijk om binnen 30 dagen uw geld terug te krijgen.

Lukt het doneren niet? of heb je vragen?

Meest Gestelde Vragen

Sinds 7 maart 2023 heeft Alkhattab Foundation een ANBI status. Dit betekent dat alle donaties die u vanaf die datum aan de foundation doet aftrekbaar zijn. Dit geldt voor zowel particuliere als zakelijke donaties die u aan de foundation doet. Lees meer over de voorwaarden van de belastingdienst.

Je offer zelf laten slachten in het land waar je je bevindt is de beste manier om je offer uit te voeren. Wij stimuleren dit en adviseren altijd om alleen een extra donatie in een ander land te doen.
Ben je hier door bepaalde omstandigheden niet toe in staat, dan kan je via de foundation je offer doen.
Via de website geef je bij je donatie je naam en het gewenst land door. De slachtingen zullen vervolgens door de foundation in naam van alle donateurs worden uitgevoerd. Dit betekent dat jouw naam niet specifiek bij de slachting genoemd zal worden, maar dat jij door jouw donatie en vermelding valt onder deze donateurs. Voor jou is jouw intentie bij je donatie leidend. Moge Allah het van je accepteren.

Slechts in uitzonderlijke gevallen zamelen wij goederen in. Dit was bijvoorbeeld het geval na de aardbeving in Turkije. Wanneer wij een inzameling van goederen houden dan communiceren wij daarover via onze social media kanalen.

Algemene informatie over de lopende projecten wordt op onze website gedeeld. Echter via onze social media kanalen posten wij het snelst. U vindt op onze social media kanalen de meest actuele informatie en ontwikkelingen rondom de lopende projecten. FacebookInstagram

Onder de button ‘specifieke donaties’ vindt u een overzicht van de lopende projecten. Wilt u bijvoorbeeld voor voedselpakketten in Yemen doneren? Dan vult u bij de optie ‘voedselprojecten’ het gewenst bedrag in. Als u vervolgens verder naar beneden scrolt, vindt u het opmerkingenveld. Hier kunt u het gewenst land aangeven.

Onder de button ‘specifieke donaties’ vindt u als u naar beneden scrolt de optie om uw Zakaat El Maal te doneren. U vult het gewenste bedrag in en geeft onder bij de opmerkingen aan voor welke datum u Zakaat uitgegeven dient te worden. Wij dragen er vervolgens zorg voor dat uw Zakaat goed en tijdig wordt uitgegeven.

Wij werken samen met verschillende partners en andere organisaties. Zo bundelen wij onze krachten om de behoeftigen nog beter te helpen. Wij werken onder andere samen met organisaties zoals IHHNL, Stichting voor mens en stichting RizQ. Onderaan de pagina vindt u een overzicht van al onze samenwerkingspartners.

U kunt te allen tijde uw doorlopende donatie stoppen. Dit doet u door een bericht te sturen naar info@alkhattabfoundation.nl Een reeds afgeschreven donatie kunt u binnen 30 dagen laten storneren. Uw aandeelhouderschap kunt u altijd weer hervatten door het formulier op onze webste opnieuw in te vullen.

Wij hanteren geen annuleringsvoorwaarden.