NOODHULP PALESTINA

€234.398 van €100.000 opgehaald
Betaalmethode selecteren
Persoonlijke info

Totaalbedrag: €50,00

                                                 

Dank jullie voor de bijdrage ❣️

Lux Briel ging 10.000 keer hooghouden om geld in te zamelen voor de kinderen in Gaza. Lux zijn beentjes en nek zijn kapot en gesloopt , maar zoals Lux zegt: “De kinderen in Gaza hebben het 10.000 keer zwaarder dan ik”. Elke tik aan de bal stond symbool voor een onschuldig kind dat gedood is. Nogmaals dank voor jullie support. Wij zullen ons blijven inzetten! Klik hier om Lux zijn actie terug te kijken !

Emergemcy aid gaza

Sinds 7 oktober hebben aanhoudende bombardementen Gaza in razendsnel tempo veranderd in een grote ravage. De wrede bombardementen hebben inmiddels tiennduizenden mensen gedood, waarvan meer dan de helft kinderen zijn.

De situatie in Gaza wordt met de dag schrijnender en noodhulp is urgenter dan ooit te voren. Wij zetten alle zeilen bij om de slachtoffers van deze hartverscheurende situatie te voorzien van noodhulp. Dankzij onze tien jaar lange inzet van humanitaire hulp in Gaza hebben wij een sterke fundament kunnen opbouwen. Wij werken nauw samen met verschillende samenwerkingspartners om noodhulp in Gaza mogelijk te maken. Naast de bestaande samenwerkingsverbanden blijven we ook zoeken naar mogelijkheden om nieuwe samenwerkingen aan te boren. 

Ook denken wij vooruit en staan wij klaar om aan de wederopbouw te werken zodra de situatie weer veilig is. 

Met jouw steun zetten wij ons in om de mensen in Gaza hoop te bieden in tijden van uiterste wanhoop en bouwen  wij samen aan de toekomst van Gaza!

Doneer hieronder of door middel van een handmatige overboeking naar:
Stichting AlKhattab Foundation
NL11 INGB 0006 8305 62 (BIC: INGBNL2A)
Noodhulp Palestina

Word ook aandeelhouder

Samen met jullie maandelijkse donaties kunnen wij meer presteren, samen kunnen wij meer minderbedeelden, behoeftigen, weeskinderen en mensen in nood helpen in cha’a Allah.

Je draagt bij aan elke Waterput, School, Weeshuis, Moskee, Ziekenhuis, voedselpakketten en noodhulp. Grijp deze kans om doorlopende liefdadigheid te blijven doen.