Soufiane Touzani & Alkhattab Foundation samen sterk voor Marokko

Soufiane Touzani slaat de handen met ons ineen en zet zich in voor slachtoffers van de aardbeving in Marokko! Met een speciale doneeractie streeft Soufiane Touzani ernaar een mooi bedrag te werven voor deze dringende zaak. Sluit je aan bij onze missie om hoop en hulp te brengen aan de getroffen gemeenschappen in Marokko!

Groot of klein, maakt een wereld van verschil

Samenwerking & partnerships

Help de slachtoffers van
de aardbeving in Marokko

De verwoestende aardbeving die in september plaatsvond heeft vele levens in Marokko op zijn kop gezet. Huizen zijn verwoest en totale dorpen zijn weggevaagd. Families zijn uit elkaar gerukt en vele mensen, jong en oud, hebben dringend hulp nodig.

Terwijl de strenge winter nadert, zijn onder de slachtoffers nog vele gezinnen die geen onderdak hebben. Ook zijn er onder hen velen die geen of niet voldoende toegang hebben tot essentiële medische hulp, voedsel en andere basisbenodigdheden.

Soufiane Touzani zet zich in voor deze slachtoffers! Sluit je aan bij onze missie om hoop en hulp te brengen aan de getroffen gemeenschappen in Marokko. Touzani start met ons een doneeractie op om fondsen te werven voor deze dringende zaak.

 

Waar wordt jouw donatie voor gebruikt?

Laten we samenwerken om licht en hoop te brengen in de levens van de getroffen mensen in Marokko. Jouw steun telt. #SamenSterk #HelpMarokko #TouzaniFoundation #AlKhattabFoundation

850+ Vaste donateurs

Het is hartverwarmend om te zien hoe mensen wereldwijd doneren aan degenen die getroffen zijn door de aardbeving in Marokko.

1

Kom meer te weten

Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van alle projectupdates.

2

Epicentrum in de regio Al Haouz

Het epicentrum lag in de regio Al Haouz in het Atlasgebergte, zo'n 70 kilometer ten zuidwesten van Marrakech.

Logo_Alkhattad_Foundation.nl
3

Dierbaren verloren

Duizenden mensen verloren in één klap hun dierbaren, al hun persoonlijke bezittingen en hun thuis.

4

meer dan 2900

Het dodental is opgelopen tot meer dan 2.900.

IMG-20231007-WA0027