Ambassadeurschap Alkhattab Foundation

Onze ambassadeurs zijn gedreven, actieve vertegenwoordigers die de Foundation een warm hart toedragen. Zij zetten zich met grote passie en enthousiasme in voor hun medemens in nood. Dit doen zij op vrijwillige basis, door hun specifieke talenten en netwerken in te zetten om onze nood- en hulpprojecten extra onder de aandacht te brengen en fondsen te werven. Op deze manier dragen onze ambassadeurs bij aan onze missie om op de moeilijkste plekken in de wereld de grootste projecten te realiseren.

Een ambassadeur verbindt zich voor een bepaalde periode aan de Foundation en zet zich gedurende deze periode actief en zichtbaar voor ons in. Wij bieden de ruimte en vrijheid aan de ambassadeurs om het ambassadeurschap naar enthousiasme, talent en passie in te vullen. We zoeken samen naar de projecten en thema’s die het beste aansluiten bij de ambassadeur. Hiermee streven we ernaar om het maximale uit de samenwerking te halen. 

Interesse in het Ambassadeurschap?

Kan jij je vinden in onze missie en visie en gaat jouw hart sneller kloppen als jij de kans ziet om je medemens van (nood)hulp te voorzien? Heb jij passie voor het mobiliseren en motiveren van mensen om samen behoeftigen vooruit te helpen? Heb jij bovendien een relatief groot netwerk? Dan is het ambassadeurschap wellicht ook iets voor jou!

Meld je hier via het onderstaande formulier aan.

Toestemming(Vereist)

In Samenwerking Met Onze Partners

Alkhattab Foundation

Alkhattab Foundation biedt hulpbehoeftigen in ontwikkelingslanden hoop in tijden van wanhoop. Dit houdt in dat wij samen met een groep gedreven vrijwilligers en samenwerkingspartners ons inzetten om de volgende zaken te realiseren:
• Noodhulp
• Weesprojecten
• Gezondheidsprojecten
• Onderwijsprojecten
• Waterprojecten
• Voedselprojecten
• Duurzaamheidsprojecten

Donaties
Info & Adres
Snelle Links

Copyright © 2023 ALKHATTAB FOUNDATION. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN