Word jij onze nieuwe vrijwilliger?

Als vrijwilliger van Alkhattab Foundation lever jij een actieve bijdrage aan onze missie om op de moeilijkste plekken de grootste projecten op te richten voor mensen in nood.

Werk jij vanuit je hart, met grote passie, aan een beter leven voor mensen in nood? Steek jij graag de mouwen uit de handen en heb jij specifieke talenten die jij graag hiervoor inzet? Dan zijn we op zoek naar jou!

We hebben regelmatig behoefte aan onder andere professionals die onze medische teams kunnen versterken, maatschappelijke werkers, maar ook mensen die een rol kunnen spelen in de logistiek, in het aanboren van nieuwe samenwerkingspartners of die graag op afroep de handen uit de mouw steken bij inzamelingen en andere projectactiviteiten. Daarnaast staan we ook open voor andere suggesties.

Spreekt bovenstaande je aan? Meld je dan aan via het onderstaande vrijwilligersformulier en wie weet verwelkomen wij jou binnenkort als onze nieuwe vrijwilliger! 

Ook zijn we regelmatig op zoek naar vrijwilligers om ons vast team te versterken. Neem een kijkje bij onze actuele vacatures om te zien of hier iets voor jou bijzit!

 

Wilt u zich opgeven als vrijwilliger om ons team te versterken? Vul dan onderstaand formulier in.

Toestemming(Vereist)

In Samenwerking Met Onze Partners

Alkhattab Foundation

Alkhattab Foundation biedt hulpbehoeftigen in ontwikkelingslanden hoop in tijden van wanhoop. Dit houdt in dat wij samen met een groep gedreven vrijwilligers en samenwerkingspartners ons inzetten om de volgende zaken te realiseren:
• Noodhulp
• Weesprojecten
• Gezondheidsprojecten
• Onderwijsprojecten
• Waterprojecten
• Voedselprojecten
• Duurzaamheidsprojecten

Donaties
Info & Adres
Snelle Links

Copyright © 2023 ALKHATTAB FOUNDATION. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN