Het pijnlijke feit is dat er momenteel 5 miljoen mensen overlijden aan de gevolgen van ernstige gezondheidsproblemen door een gebrek aan zuiver drinkwater. Bovendien hebben meer dan 1 miljard mensen überhaupt geen toegang tot zuiver drinkwater. Dit is natuurlijk iets wat ons als foundation enorm steekt. Wij zullen daarom blijven doorgaan met ons team om overal op de wereld deze cijfers omlaag te helpen door middel van een project als “Cleanwater 4 Everyone”. Met onze waterputprojecten realiseren wij waterputten en watersystemen in ontwikkelingslanden waar mensen geen toegang hebben tot schoon drinkwater. U kunt ook doneren voor waterprojecten in de naam van een geliefde of overledene als doorlopende goede daad (sadaqah jaariyah).

Moge Allah u en uw geliefden een bron van goede daden (hassanaat) schenken voor elke druppel die dankzij uw steun bij behoeftigen van schoon drinkwater terecht komt.

Waterputproject 2022: sadaqa voor een geliefde

Het doel van dit project is om zo veel mogelijk waterputten in de onderstaande landen te bouwen die bedoeld zijn als sadaqa jariya. Sadaqa jariya betekent doorlopende goede daad. Meestal schuiven in het kader van dit soort projecten donateurs naar voren die graag een waterput willen bouwen voor kansarme mensen op naam van een ziek familielid, een ouder of overleden dierbare. Wilt u ook graag bijdragen aan het realiseren van een waterput op naam van een dierbare? Meld u dan snel aan via het emailadres: waterput@alkhattabfoundation.nl