Aardbeving Marokko

Spoed Inzameling

Doneren kan via de doneerknop of door middel van een handmatige overboeking naar:
Stichting AlKhattab Foundation
NL11 INGB 0006 8305 62 (BIC: INGBNL2A)
Noodhulp aardbeving Marokko

Een ernstige aardbeving in Marokko heeft in de nacht van 9 september voor een enorme ravage gezorgd. Op het moment van schrijven heeft de aardbeving duizenden levens gekost en zijn er duizenden gewonden. Het aantal slachtoffers loopt snel verder op en de gevolgen en verwoestende effecten van deze aardbeving zijn immens groot. Als reactie op deze recente aardbeving in Marokko, doen wij als Alkhattab Foundation een oproep voor donaties om de slachtoffers te helpen die getroffen zijn door deze tragische gebeurtenis.

Duizenden mensen hebben te maken met verlies van huizen, persoonlijke bezittingen en geliefden als gevolg van deze ramp. Het is onze plicht als wereldgemeenschap om elkaar te ondersteunen in tijden van nood. Jouw bijdrage kan een verschil maken en helpen bij het verlichten van het lijden van de getroffenen. Hier zijn enkele manieren waarop je kunt bijdragen:

🇲🇦Financiële Donaties: Elke bijdrage, groot of klein, kan een positief verschil maken. Zelfs een klein bedrag kan helpen bij het verstrekken van essentiële hulp, zoals voedsel, water, medische zorg en onderdak aan degenen die het het meest nodig hebben. Doneren kan via de link in de bio, via de website of een overboeking.

🇲🇦Verspreid Bewustzijn: Deel informatie over de aardbeving en de oproep voor donaties op sociale media, in je gemeenschap en bij vrienden en familie. Hoe meer mensen op de hoogte zijn, hoe groter de kans dat we de benodigde steun kunnen verzamelen.

🇲🇦Doe DUA: Blijf DUA doen voor onze broeders en zusters die getroffen zijn, Moge Allah hun barmhartig zijn, Sabr geven, hun pijnen verlichten en Moge Allah het ons geven om de onze broeders en zusters te kunnen helpen met alle nodige hulp. Ammeen.

Elke bijdrage, hoe klein ook, kan het verschil maken en helpen bij het herstel van de getroffen gemeenschappen. Samen kunnen we een positieve impact hebben op het leven van degenen die nu onze hulp het hardst nodig hebben.

Moge Allah (swt) jullie inzet accepteren en vermeningvuldigen op jullie weegschaal in het hiernamaals. Moge Allah jullie beschermen van oorlogen en rampen! Ameen

Getroffen gebieden aardbeving Marokko

Hieronder treft u een kaart aan met dorpen die ernstig zijn getroffen en dringend uw donaties nodig hebben. Google Maps wordt voortdurend bijgewerkt met informatie over deze getroffen dorpen, zodat u op de hoogte kunt blijven. Uw steun kan een aanzienlijk verschil maken voor degenen die het zwaarst zijn getroffen. 

Dank u wel voor uw vrijgevigheid en solidariteit.