Sinds 7 oktober hebben aanhoudende bombardementen Gaza in razendsnel tempo veranderd in een grote ravage. De wrede bombardementen hebben inmiddels duizenden mensen gedood, waarvan meer dan de helft kinderen zijn. De situatie in Gaza is schrijnender dan ooit tevoren.

Wreed, mensonterend, onrechtvaardig – geen van deze woorden dekt de omvang van het immense lijden. Tientallen journalisten verloren hun leven tijdens hun werk, baby’s verlieten deze wereld voordat ze die konden zien, en kinderen namen afscheid van hun ouders. Honderdduizenden mensen verloren al hun persoonlijke bezittingen. Duizenden mensen dachten te vluchten naar veiligheid, maar lieten onderweg hun leven. 

Met jouw steun zetten wij ons in om de mensen in Gaza hoop te bieden in tijden van uiterste wanhoop. Zodra dat mogelijk is, voorzien wij de slachtoffers van noodhulp zoals voedsel, zorg en onderdak. We denken vooruit en staan klaar om aan de wederopbouw te werken zodra de situatie weer veilig is. Met jouw donatie bouwen we samen aan de toekomst van Gaza!

Noodhulp Palestina
NOODHULP PALESTINA
Doneren kan via de doneerknop of door middel van een handmatige overboeking naar:
Stichting AlKhattab Foundation
NL11 INGB 0006 8305 62 (BIC: INGBNL2A)
Noodhulp Palestina