NOODHULP AFGHANISTAN

€2.402 van €40.000 opgehaald

 Betaalmethode selecteren
Persoonlijke info

Totaalbedrag: €50,00

Earthquake AfghanistanVier zware aardbevingen hebben afgelopen oktober duizenden levens geëist in Afghanistan. Het epicentrum van de aardbevingen bevond zich in de buurt van Herãt, de op één na grootste stad van Afghanistan. Veel dorpen in dit gebied zijn volledig verwoest. Duizenden mensen zijn al hun persoonlijke bezittingen kwijtgeraakt, hebben geen thuis meer en kunnen niet meer voor hun families zorgen.

Afghanistan heeft al vele jaren te maken met enorme armoede, droogte en een gebrek aan basisvoorzieningen zoals gezondheidszorg en onderwijs. Er is grote voedselonzekerheid en door de slechte voorzieningen heeft Afghanistan één van de hoogste kindersterftecijfers ter wereld. Een groot deel van het land is vanwege structurele problemen afhankelijk van noodhulp. Om deze reden bieden wij al jarenlang actieve noodhulp in Afghanistan aan. De verwoestende gevolgen van de aardbevingen maken de situatie schrijnend en de noodhulp in de getroffen gebieden nog urgenter. 

Met jouw steun zetten wij ons maximaal in om zoveel mogelijk slachtoffers van de aardbeving van onderdak en winterkleding te voorzien, zodat ze de winter warm kunnen doorkomen.

Samen met jou brengen we hoop in tijden van wanhoop!

Doneer hieronder of door middel van een handmatige overboeking naar:
Stichting AlKhattab Foundation
NL11 INGB 0006 8305 62 (BIC: INGBNL2A)
Winterhulp Afghanistan

Word ook aandeelhouder

Samen met jullie maandelijkse donaties kunnen wij meer presteren, samen kunnen wij meer minderbedeelden, behoeftigen, weeskinderen en mensen in nood helpen in cha’a Allah.

Je draagt bij aan elke Waterput, School, Weeshuis, Moskee, Ziekenhuis, voedselpakketten en noodhulp. Grijp deze kans om doorlopende liefdadigheid te blijven doen.