TANZANIA MEDISCHE APPARATUUR

€12.631 van €44.000 opgehaald

De realisatie van de bouw van het ziekenhuis in Tanzania is in een vergevorderd stadium en de laatste fase is aangebroken. Voor de aanschaf van de medisch apparatuur voor het ziekenhuis is er een bedrag van €44.000 nodig. Om de opening van het ziekenhuis te bespoedigen, doen we graag nog een beroep op jullie steun. Doneer je mee voor de medische apparatuur!Betaalmethode selecteren
Persoonlijke info

Totaalbedrag: €50,00

ziekenhuis Tanzania

In 2022 zamelden we dankzij jullie gulle donaties, enorme inzet en creativiteit, een indrukwekkend bedrag van €173.000 in voor de bouw van een ziekenhuis in Tanzania. De realisatie van het ziekenhuis is in een vergevorderd stadium. De gebouwen staan inmiddels en de laatste fase is aangebroken. 

 

Voor de aanschaf van de medisch apparatuur is er een bedrag van €44.0000 nodig. Om de opening van het ziekenhuis te bespoedigen, doen we graag nog een beroep op jullie steun! 

 

Het ziekenhuis kan dagelijks tot 200 patiënten behandelen en voorziet in medische onderzoeken, kleine operaties en een geboortehuis waarin er zorg is voor moeders en baby’s tijdens en rondom de bevalling. De huidige gezondheidszorg in de regio (Zanzibar) is schrijnend. Mensen lijden hierdoor onnodig en ook de sterftecijfers rondom bevallingen zijn hoog. Met de opening van het ziekenhuis streven we naar een structurele verbetering van de situatie in deze regio.

 

Samen maken we een aanzienlijke impact in een hele regio en brengen we de mensen nieuwe hoop!Samen met jou brengen we hoop in tijden van wanhoop!

Doneer hieronder of door middel van een handmatige overboeking naar:
Stichting AlKhattab Foundation
NL11 INGB 0006 8305 62 (BIC: INGBNL2A)
Winterhulp Afghanistan

Word ook aandeelhouder

Samen met jullie maandelijkse donaties kunnen wij meer presteren, samen kunnen wij meer minderbedeelden, behoeftigen, weeskinderen en mensen in nood helpen in cha’a Allah.

Je draagt bij aan elke Waterput, School, Weeshuis, Moskee, Ziekenhuis, voedselpakketten en noodhulp. Grijp deze kans om doorlopende liefdadigheid te blijven doen.