De eerste tien dagen van Dhoel Hiddjah

De meest gezegende dagen van het jaar, namelijk de eerste tien dagen van Dhoel Hiddjah, zijn aangebroken. Dit is een goed moment voor u en ons om extra te investeren in goede daden.

Zoals u wellicht al heeft vernomen, organiseert Alkhattab Foundation ook dit jaar projecten in verschillende landen om behoeftigen tijdens Eid ul Adha te voorzien van offervlees. Met uw hulp verblijden wij gezinnen in Niger, Somalië, Afghanistan, Jemen, Palestina en Marokko met offers. Wilt u bijdragen aan een offer tijdens Eid al Adha? Dat kan nog tot zondag 25 juli.

Investeer hier in het offerproject of via onze website: https://alkhattabfoundation.nl/doneren/

Met uw hulp hebben we dit jaar al 77 gezinnen in Kerr Waakha, Gambia kunnen voorzien van offervlees, Alhamdoulilah! We hebben een prachtig bedrag van € 2240 opgehaald, waarmee we vier koeien kunnen offeren tijdens Eid ul Adha voor deze gezinnen. Moge Allah u rijkelijk belonen en uw rizk doen vermeerderen.

Voor dezelfde gemeenschap in Gambia zijn we bezig met de realisatie van een school die 151 kinderen van onderwijs zal voorzien en daarmee hoop biedt op een betere toekomst. Dankzij uw loyaliteit en vertrouwen is er op dit moment ongeveer €30.000 ingezameld, waarmee we op de helft van het benodigde bedrag zijn. Investeert u graag in een sakada jariya tijdens deze gezegende tien dagen? Dan is dit een prachtige kans!

Doneren voor de bouw van de school kan hier (hyperlink) of via onze website: https://alkhattabfoundation.nl/doneren/

Samen met u hopen wij deze komende 10 dagen optimaal te benutten, In Shaa Allah!

ʿAbdoellaah ibn ʿAbbaas (vrede zij met hem) heeft overgeleverd dat de Profeet (vrede zij met hem) heeft gezegd: “Er zijn geen dagen waarin goede daden meer geliefd zijn bij Allah dan deze (tien dagen van Dhoel-Hiddjah).”

Volg alle ontwikkelingen op onze social media kanalen, doneer en deel mee!